Almedalen

Så var vi äntligen på väg, gänget, det glada teatergänget. Mot Gotland styrde färden. Jag blev upphämtad, bilen hade gått sönder men nu var den lagad och de bägge medresenärerna satt beredda att köra vidare. Jag var bara ett av stoppen på vägen. Jag öppnade bagageluckan och slängde snabbt in mitt bagage. En kram till vadera mann och sedan bar det av. Mot Borås där vi stannade och tankade och åt en bit mat. 

Vi skulle plocka upp vår siste medresenär i Jönköping. Han kom med tåget. Så skönt det var att få sträcka på sig. Jag köpte en chokladbit. Jag var egentligen inte hungrig men villa bara ha något. Det var varmt i bilen och jag hade druckit upp mitt vatten. Vi stoppade för toa. 

Nästa destination var Oskarshamn, där ställde vi bilen på en av Oskarshamns långtidsparkeringar och sedan släpade jag allt mitt bagage till färjan. 

Vi hittade ett bord och slog oss ner. Så skönt. Det hade varit ganska varmt att bära väskorna och solen gassade även om det blåste. 

Vi drack en kaffe och väntade på on board signalen. Så äntligen var det dags! Vi gick ombord och fick släpa ytterligare. Med lite för mycket packning var jag glad att komma på färjan. Efter några minuters letande hittade vi till slut våra platser. Så skönt! Vi slog oss ner och hämtade andan. Jag åt min matsäck och några av oss köpte en tacos tallrik. 

Jag lutar mig tillbaka i den bekväma stolen och drar en glad och lättnads suck-jag är på väg mot Almedalsveckan!