Äta ute- middag med

Under en skön promenad i solen bestämmer vi oss för att njuta av förmodligen en av de sista varma sommardagarna. Det är fullt av promerande människor längs kajen.

Vi beslutar oss för att äta ute och medan vi promenerar längs kajen finner vi Piga. Vi bestämmer oss för att äta där. Vi går in och tittar på menyn. Relativt få alternativ så vi beslöt att gå vidare. Men en fin dag som denna var mycket upptaget så vi gick tillbaka. Och tur var det! Vi beställde in öl och till den kom två små apetitretare serverade på fröflan med en ört- och kikärtscreme. De var så oerhört goda och fräscha att vi efter dem insåg att det här kommer att bli en väldigt och trevlig middag.

Och det blev det. Jag är den första att erkänna om jag har fel och min åsikt ändrades snabbt efter aptitretarna. Jag beställde in hamburgare och den var utan tvekan en av de bästa hamburgare jag ätit. Den var smakrik, med en baconmarmelad som var ljuvlig. Osten var smakrik och gurkan gav en fröschör till burgaren. Själv åt jag glutenfritt bröd men min vän serverades brioch.

Bredvid oss satt Åsa från Hollywoodfruarna med en lång ljus kille. Åsa tittade djupt in i den vackre mannens ögon och gav honom en kyss. Och inte konstigt var det, Piga är ett härligt ställe att ta ett glas vin eller äta en bit mat och njuta i solen och sitta och hålla någon i handen. Maten är något utöver det vanliga och jag är övertygad om att det inte var sista gången vi går dit.