BRG har fel agenda

För några månader sedan mötte jag en journalist från BRG, Business Region Gothenburg. Hon skrev en artikel där jag är med i reportaget.

Informationen i artikeln stämmer inte helt. Artikeln handlar om mannen Dragan och BRG kontor i Angered.

Jag kom i kontakt med Dragan för ca ett halvår sedan och har varit ute på deras seminarier. Jag har också haft konsultation med Dragan, dvs samtal om mitt företag.

I och med artikeln skrivits borde därefter kontakten med journalisten upphört. Det gör den inte hon bjuder in mig till ett koncept att sälja hälsoprodukter och hon säger med anledning av mitt stora nätverk så skulle det vara bra att jag kan sälja dessa produkter här. Jag är inte intresserad då jag redan säljer hälsoprodukter på nätet med mycket lägre priser. På Calos.se handlar man hälsoprodukter som från en butik fast detta är på Internet, alltså en vanlig traditionell butik. Priserna är lägre då det är FÅ mellanhänder.

Nu till sak, journalisten sökte upp mig via FB,Facebook, och jag accepterade. Nu har hon sökt upp många i mitt sociala nätverk. Saken är den att BRG har fel agenda här. Jag kommer till BRG för att få hjälp, inte att man ska ta mina pot kunder. BRG har som mål att hjälpa sina kunder att stärka deras företagsamhet därför är det fel av journalisten att verka på det sättet. BRG har fel agenda och därför tappar jag förtroende för dem.