Mark Zuckenberg i live

Mark Zuckerberg live

Mark Zuckenberg sänder live och på mötet diskuterar han Facbooks utmaningar. rättigheter Se Marketing
På Messenger finns det idag forum för den som är intresserad av olika ämnen. I en av grupperna som vi deltar i delade administratören en länk på ett slaget barn. Från det att jag såg det arbetade jag för att hjälpa det barnet. Jag kontaktade polisen, amnesty och facebook för att verka för att hjälpa barnet. En stor man höll ett barn. Då barnet tar sitt första steg börjar mannen att slå det lilla barnet. Våldet ökar och så fortsätter det. Att slå barn är illa och är förbjudet i Sverige och borde vara förbjudet över hela världen. Man kan inte fostra med barnaga. Ett litet barn under 1 år har ingen chans att försvara sig och barnet kan få permanenta skador.

Mark Zuckenberg i livesändning

Imorse när jag vaknade så öppnade jag Facebook och fick se att Mark Zuckenberg i livesändning. Han berättade att interna dialoger hade lämnats ut och sedan besvarade han frågor från sina medarbetare. Mark Zuckenberg är en ikon och han har trots sina stora ekonomiska tillgångar en enkel och social personlighet som gör att unga människor vågar ställa frågor och ha en naturlig dialog. Mark Zuckenberg pratade också om våld mot barn och de ansvar som Facbook har samt den demokratiska möjlighet som företaget erbjuder genom kommunikation världen över samt möjligheten att identifiera sig och berätta för sina vänner att man är oskadd vid eventuella naturkatastrofer. Mark Zuckenberg pratar också om de utmaningar som bolaget har att fortsätta vara en av de stora inom kommunikation i framtiden

Affärsutveckling

Se Marketing erbjuder affärsutveckling och att höra en man som Mark Zuckeberg tala om framtidens utmaningar och Mark Zuckenbergs målsättningar var väldigt inspirerande. Efter liven kände jag mycket hopp och motivation för mitt egna arbete, så därför hoppas jag att de kommer att fortsätta med livesändningarna. De var kul att se honom med en känsla av att vara så nära som man gör under live vilket är en av Facebooks bättre funktioner.