Entreprenörskap, Skatteverket och kvitton

Nu har jag äntligen efter mycket om och men äntligen lagt in alla kvitton i systemet.

Det började med att telefonen gick sönder. Sedan fick jag i ordning på den och efter några dagar hade jag tid att lägga in alla kvittona. Då uppstår ett nytt problem. Datorn är full och behöver rensas. Jag måste ju lägga in kvittona så jag blir tvungen att rensa datorn. Det tar hela helgen att sortera, städa och välja vad som ska sparas och slängas.

Därefter tar min konsultid på Randstad slut och företaget där jag arbetat på tar slut.

Så jag lämnar tillbaka mobilen. Nu har jag ingen mobil att ladda över bilderna på så jag behöver ha en ny.

Jag pratar med olika vänner om vilken mobil jag ska välja. Sedan så hittar jag en som jag köper.

Jag lyckades inte lösa hur man tankar över bilderna med Samsung till Mac men får ta reda på detta. Nu har jag iaf använt jobbtelefonen och har fått över alla bilder med kvitton på och lagt in det i systemet. Imorgon ska jag ringa Skatteverket och ge dem siffrorna de behöver.