Dagens Ros- Försäljning och ledarskap

Jag har haft mycket runt omkring mig. Nytt jobb, firman och i och med att Happie är sämre har det varit en oerhört utmanande veckor.

Jag bad min chef om ett möte och vi funderade över vad jag kan förbättra för att öka mina bokningar.

Han gick till djupet med min inställning och min privata situation och var faktiskt ett fantastiskt stöd.

Jag hade tappat livsvilja när jag tänkte på Happie och jag kunde bara inte tänka mig att orka vidare. Vi pratade om ett läge med ett nytt jobb och att allt detta händer omkring mig, om hur man orkar, han frågade om jag orkar. Jag gick märkligt nog ut där glad, jag sålde bättre därefter, och framför allt är jag tacksam för att jag har en bra chef som stöttar mig när jag behöver. Min jobbdag blir så mycket bättre då. Därför ger jag dagens ros till den ledare som stöttar och gör vardagen bättre likt min chef.