God bless Amerika


Motverka rasism
God Bless Amerika

USA har drabbats hårt

USA är ett av de länder som har drabbats hårt av Corona pandemin. Nu har också USAs President Donald Trump samt att även personer i hans närmaste yrkeskrets drabbats.

Corona är väldigt farligt och har drabbats väldigt många människor över hela världen. Varje dags stiger antalet smittade och varje dag dör människor världen över.
Människor inte bar dör, de dör en smärtsam och ensam död. Isolering på sjukhusen är fruktansvärd. De anhöriga vittnar om att de inte kan ta farväl av sina närmaste. DEn som själv vårdat dig hela ditt liv och hjälpt dig igenom alla svårigheter tvingas de anhöriga nu med risk för att själva inte smittas att undvika besöka. Hela situationen är hemsk och äänu finns inget bot.

Ett Vaccin mot Corona

Det finns ännu inget bot mot Corona men länder arbetar på att ta fram ett vaccin. Sverige förösker ta fram ett vaccin. Men tyvärr har man ännu inget.

Finns det inget man kan göra för att det ska bli bättre?

Det finns inget bot eller vaccin men…
– att tvätta händerna,
– hålla sig inomhus om man känner av förkylningssymtom och
-att hela tiden hålla ett avstånd till andra människor.
-Ny i ärmen och ej rakt ut i luften.

Munskydd, visir och rockar

-Munskydd
-Visir
-Rockar
Munskydd, visir och rockar skyddar minskar risken för att ångan ska nå ögon och munhåla.
Varför tvista om man behöver ha munskydd eller inte? Ta en och minska risken. Ta ej risken att bli smittad. Jag undviker nära kontakt med människor för att jag inte vill ta risken. Därefter kan man på politsik bivå diskutera om man ska ha munskydd eller inte – under tiden dör det människor så jag väljer att hålla avstånd. Oavsett vad som är rätt eller ej så önskar jag
er all kärlek och God Bless Amerika. Ta hand om er <3 / Sophie