Kategorier
Politik

Google Analytics – jag hjälper dig att installera!

Under den senaste veckan har jag suttit och kopplat upp mina 6 domäner till Google Analytics. Jag hade haft några kopplade innan men nu har jag velat lära mig hela verktyget och lära mig alla undermenyer och det som ska länkas till dem.

I och med att mycket information var ny har det tagit tid och dessutom tar det längre tid med 6 stycken hemsidor. Jag har ändå tyckt att det är värt det. Jag har lärt mig mycket och det känns bra att ha kopplad så mycket information även om det fortfarande finns mycket kvar att lära !

Jag tror inte jag hade lyckats installera alla koder i Google Analytics om jag inte läst programmering innan. Det har underlättat förståelse vad koden innehåller.

Av Sophie Berg

Se Marketing Media Magazine - feature editor Sophie Berg.

Sophie Berg M. BA Strategic Lead, BA European Program- Strategic Marketing.

Consultant in business 2B, project coordination.