Polisanmäl! Tillhör du de som tröttnat?

Tillhör du de som tvekar? Är det inte lite väl mycket att göra en polisanmälan. Polisanmäl! Om inte kommer brottet mot lagen inte ens in i statistiken och då är det väldigt svårt för oss som är inom media, för politiker eller polisen att göra en bedömning om omfattningen och hur problemet ska åtgärdas.

Inatt väcktes jag av min skrikande granne. Igen! De bor i ett hus där lägenheterna betalas av socialtjänsten.

Varje natt för de liv, hon och hennes manliga vänner. Under dagen pratar de och under natten och tidig morgon är de högljudda.

Vi har bostadsrätter och bekostar vår ute gård. Härom dagen visade min granne mig att uteborden skadats. Vem som gjort detta vet vi inte men jag såg ett gäng sitta på uteplatsen som jag troligtvis inte var medlemmar. Min granne hade städat efter dem.

Utemiljön är stökig och gänget som festar tycks ha en outtömd energi nivå där praktikplatser till hela bunten är ett måste. Varför uppbära socialtjänstens medel om man inte utför nytta tillbaka till samhället. Dessutom kostar deras resurser extra mycket skattemedel i form av ständiga polisbesök.

Socialtjänsten borde göra kontinuerliga besök och uppföljande bevakning för att se att dessa människor aktivt söker jobb under dagens samtliga 8 h. Då skulle de precis som andra inse hur trött man blir av att ha någon form av aktivitet att göra!

Jag är trött på stökigt beteende som väcker mig under natten och väldigt tidiga morgnar. Jag brukar ha mellan 4-5 h sömn per natt generellt under året. De timmarna vill jag få sova ostört för att kunna ha klara och friska tankar och vara motiverad i mitt arbete. Det är en rättighet som vi måste värna om. Samhällen bygger på arbete om vi inte orkar arbete kan vi inre heller ha råd till ett trygghetssamhälle. Med få som arbetar har samhället färre medel att bekosta gratisboende.

Socialtjänsten borde ha högre krav på utbetalning till boende. Till de som inte klarar av att sköta sig kan tillfälliga boenden upprättas. På de här ungdomarna har inte samma krav ställts. Sist när jag sa till henne att gå in när hon stod ute och skrek bad hon mig hålla käft och svarade att det är sommar. Hon sa att jag kunde ringa polisen och jag svarade att ja det kan jag. Då tog en av männen med henne in.

Jag är ägare till mina samtliga mediakanaler och nätbutiker. Jag har en demokratisk rätt att yttra mig i fråga och jag har en rätt att ostört kunna få leva i mitt område utan att varje natt bli väckt. Jag värnar om ett lugnt område.

I mit tidigare arbetat som badvakt hade vi ett nära samarbete med polisen. Att göra en polisanmälan är något jag är van vid och som ska göras när inte samhällsmedborgare eller du i din yrkesroll inte har befogenheter att agera.