Polisanmälan- kränkningar

Idag när jag skulle laga middag upptäckte jag att det sitter tre personer på föreningens bord i vår trädgård. De pratar engelska. Jag känner inte igen dem men väl medveten om att vi ständigt får nya medlemmar går jag till dem med en ödmjuk inställning och frågar dem om de är medlemmar i föreningen. De svarar att de inte är det men att deras vän har tillåtit dem att sitta där. Jag svarar då att så får han inte säga utan det är enbart för medlemmarna som betalar hyran. Jag förklarar att det är samma princip som om man har en villa med trädgård att man inte kan gå in och sätta sig där.

Flera gånger behöver jag upprepa vilka förhållanden som gäller och de vägrar att flytta på sig.

Vi har mycket problem i området och behöver vara tydliga med att detta enbart är för medlemmarna.

En man sitter till höger om henne och säger att han inte kommer att gå.

Kvinnan vägrar och säger att jag får ringa polisen. Jag säger till henne att nu får du en chans till. Hon vägrar fortfarande. Jag går upp för att hämta min mobil och ringa polisen.

Till slut plockar de ihop. Polisen är i telefon. Jag ger signalement. En rimlig tid från det att jag så till den första gången har det gått lång tid. Jag går ner för att se att de lämnar våra hus. Jag pratar i tel men en kvinna avbryter. Han har med sig en barnvagn. Jag säger åt henne att jag pratar i telefon.

Hon är trevligare och ber om ursäkt. Jag hinner inte besvara henne men är beredd att förlåta henne då hon är vänligare.

Den andra kvinnan kommer mot mig. Hon är tyken. Säger att jag varit aggressiv. Hon säger att jag inte har fått knulla på länge.

Mannen möter upp och kallar mig retarded för att jag pratar svenska.

Han hävdar sin rätt till att sitta där och går upp till mig och vänder sig mot henne och trycker mot mig. Han är hotfull. Han hävdar allemansrätten. Jag säger att det är ingen allemansrätt.

Jag pratade med polisen samtidigt så hon hörde vad de sa till mig. I området gäller lika, trädgårdarna är privata. De är bostadsrätter.

De bör stå till svars för att olovligen vara på privat mark och kränka mig.