Köpvillkor

1 Allmänt
Om du är under 18 år så måste du ha målmans tillstånd att beställa varor och tjänster av Se Marketing (SE-19780331932101). I alla priser ingår 25% om inget annat anges.

2 Betalning
Betalning sker med Klarnas betaltjänst. Betalningsvillkor är 14 dagar, vi erbjuder i dagsläge ej betalning via faktura. Vi förbehåller oss rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Ångerrätt
I enlighet med Distans och hemförsäljningslagen har konsument rätt att frånträda avtal genom att meddela oss 14 dagar innan från mottagandes av vara. Ångerrätten träder i kraft då du returnerar varan i oskadat skick, i orginalförpackning och komplett med alla förpackningar, samtliga i oskadad skick. Vid nyttjande av ångerrätten betalar beställaren av vara och tjänst returkostnaden.

Leverans
Vid leverans upp till 2 Kg skickas varor ut med Postens varubrev. Överstiger paketvikten 2 kg skickar vi istället ut varorna med Postpacket (Postens MyPack) som aviseras och hämtas vid postens utlämningsställen.

Normal leveranstid är 8-20 veckor. Vi gör efter din beställning en beställning hos våra leverantörer. Vi är beroende av deras tid för leverans och vi gör oss icke skyldiga till förseningar som vi är oberoende av att påverka. När vi mottagit varan skickar vi ut varan till vår beställare. Vi använder oss av Postens varubrev. Vi gör oss inte heller skyldiga till förseningar förorsakade av Postens förseningar.

Beloppet på fraktkostnad ser du när du checkar ut ur kassan. Då paket ej hämtas ut debiterar vi 500 kronor.

Ångerrätt
Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt. Du får tillbaka beloppet om produkten ej är använd. Produkten får endast var uppackad. Om varan hanterats oförsiktigt, skadats, slitits eller på något sätt som inte varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion kommer ett avdrag att göras för den värdeminskning som skett.

För hygienprodukter och kosttillskott omfattas ej av ångerrätten då bruk kan påverka andra konsumenters hälsa och trygghet.

Tillbehör och packmaterial
Samtliga tillbehör och packmaterial ska skickas med.

Returer
Vid retur ska orginalförpackningar återsändas i ytteremballage som ej skadar varan och som gör att varan inte skadas under transport. Transportskador som skadats på grund av bristfällig förpackning debiteras beställaren av vara. Vid nyttjande av returrätten betalar du som beställare returkostnaden.
Vid returer tar du som beställare av produkten ansvar för risk vid returfrakt. Risken kan innefatta att din försändelse kommer bort under frakt. Använd därför gärna frakt som kan spåras och spara ditt inlämningskvitto.

Produkten ska vara oss tillhanda 14 dagar efter leveransdatum. Vi sätter tillbaka pengarna på ditt kontokort, senast 30 dagar efter det att produkten är returnerad.

Reklamation av vara ska ske skriftligen till vår info adress som står skrivet på vår hemsidan.